Visst skulle det vara skönt med ett nytt fräsht badrum, men vad kostar det?
Vi hjälper dig från förslag till färdigt badrum och självklart med GVK-garanti (golvbranschens våtrumskontroll)     

På bilden är det Tarkett Aquarelle golv, vägg och bård.
Klicka på bilden för att se Dekoras sortiment av kakel och klinker.

Vi hjälper dig gärna att rita upp badrummet för att få en uppfattning om hur det kommer att bli.
Vi har även inredning till badrummet från flera olika leverantörer.
Kontakta oss för kostnadsfri offert m.m. 

Formulär längre ner på sidan!

Hos ROOM328 kan du som privatperson möjlighet att designa ditt rum i 3D, prova olika val av kakel och klinker till golv och väggar samt testa olika lösningar med resterande inredning som handfat, dusch och toalett.

Har du frågor om hur du ska göra eller vilka lösningar som passar dig bäst så är du varmt välkommen till oss i butiken så försöker vi hjälpa dig med detta. När du sedan har en design som du är nöjd med kan vi kan hjälpa dig med konstruktionen och med att beställa material.
Kontakta oss för kostnadsfri offert m.m.Våra tjänster

Vi är specialister inom golvläggning och plattsättning.

Golvläggning

Läggning av plastmattor, plastplattor, linoleum, linoleum plattor, parkett, laminat m.m i hemmiljö och offentlig miljö. Vi utför även Säkra Våtrum enligt GVK med våtrumsplast eller kakel & klinker.

Du kan hos oss välja material från ettflertal leverantörer som tillsammans erbjuder ett brett sortiment av produkter. Mer information om de olika materialen samt våra leverantörer hittar du under fliken Butiken i rubrik-raden ovan.

Kakel- och klinkersättning

Vi har flera duktiga plattsättare och golvläggare som ser till att du får ett bra jobb utfört. Alla våra anställda är GVK-certifierade.
GVK är Golvbranschens Våtrums Kontroll som säkerställer god och säker kvalitet i våtrum , mer info på www.gvk.seBra länkar för dig som ska göra om ditt våtrum:Vi är medlem i gvk, golvbranschen och golvåtervinning.Golvslipning

Kontakta oss om du har ett parkettgolv eller massivt trägolv hemma som du vill ha hjälp att fräscha till. Våra golvslipare kan hjälpa dig med en bedömning om vilket som är det bästa sättet för att behandla ditt golv så att du får så bra resultat som möjligt.På sidan "Exempel på utförda arbeten" kan du se några exempel på arbeten vi utfört samt aktuella större projekt.


Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.

Gustafssons Parkett & Golv AB Lindesberg Sverige 0581-153 00